Интересни идеи за мебели за двора и градината

Обратно

18 януари 2018

Интересни идеи за мебели за двора и градината

Все ни се иска да удължим престоя на лятото с поне още един ден, за да задържим радостта от живота на открито сред зеленина и свеж въздух. Естественият ход на природата по нашите земи обаче предполага сезоните да се сменят. На нас ни остава утехата да помечтаем, а защо не и смело да планираме как да обзаведем екстериора си за сегашните топли дни. Тук ви предлагаме 7 забавни и интересни идеи за мебели за двора и градината, с изпълнението на които бихте могли да се справите и сами. Ако все пак предпочитате да се обърнете за помощ към професионалисти, можете да го направите бързо и лесно чрез нашия сайт.

Погледнете добре тези столове и опитайте да отгатнете на какво ви напомнят облегалките им. Ако сте предположили порти, вероятно търсите изход към друг свят. Правилният отговор е – огради! За направата на тези очарователни мебели за сядане са използвани дъски от кедрово дърво. Добавен им е цвят и, както се вижда, резултатът е повече от радващ. Да не забравим да отдадем дължимото и на интересните лампи-свещници, които се грижат за романтичното намигване в цялата композиция.

Светът е шарен и палети дебнат отвсякъде. В случай че и на вас ви попаднат такива, в пакет с добро настроение и щипка въображение, заловете се за работа и си направете най-веселата маса. Компания могат да ѝ правят масички, столове и каквото още се сетите да сътворите с тези материали и всички бои, които имате на разположение.