Условия за доставка

Обратно

Условия за доставка

Доставка

В цената на доставката е калкулирана и застраховка, което гарантира цялостта и безпроблемното транспортиране на продуктите. Доставките в Онлайн магазин Снабстрой се извършват в цялата страна, чрез куриер Еконт. Ако не желаеш да ползваш услугите на Еконт, ние можем да изпратим поръчката чрез избран от теб куриер, но цената на доставката ще бъде според тарифите на избрания куриер. В този случай, Снабстрой  не носи отговорност за цената на доставката.За да избереш друг куриер е необходимо да се свържеш с наш оператор. Всеки клиент може да избере дали да получи доставката си до адрес или до офис на куриера. По подразбиране ние изпращаме поръчката до твоя адрес.


ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Онлайн магазин Снабстрой използва преференциална цена за доставка от куриерска фирма Еконт.Цената за доставка се калкулира на базата на цялата поръчка, спрямо нейното тегло и населеното място на клиента. Въпреки това ще намериш ориентировъчна цена за доставка на всеки продукт поотделно (под бутона “КУПУВАМ” в страницата на продукта). Тази цена е калкулирана при условие, че поръчката ти ще съдържа само този продукт. Затова я наричаме ориентировъчна цена за доставка. Финалната цена за доставка на поръчката ще бъде калкулирана, след като избереш своето населено място и начин на плащане, тоест при натискане на бутон “ПОРЪЧКА”.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКА:

“Провери преди да платиш” е безплатна услуга на Онлайн магазин Снабстрой към всичките ни клиенти. Тази услуга ти дава право да отвориш опаковката на пратката и да провериш дали продуктът, който получаваш, е това, което си поръчал, и дали е в добро състояние. Ако забележиш, че продуктът, който ти изпращаме не е в идеално търговско състояние, можеш да не приемеш пратката. Куриерът ще я върне при нас, а ние ще ти изпратим друг продукт. Имай предвид, че това е услуга, която важи само за опаковката на пратката, но не и за опаковката на продукта. Тази услуга не включва тест на продукта, както и нарушаване на оригиналната му опаковка. В цената на доставката е калкулирана и застраховка, което гарантира цялостта и безпроблемното транспортиране на продуктите.

СРОК НА ДОСТАВКА:

Всяка доставка от Онлайн магазин Снабстрой е Експресна! След потвърждение от нашите оператори, поръчката ти ще бъде опакована и изпратена.
 

  • Ако направиш поръчка до 15:00ч. в работен ден, то ние ще я опаковаме и изпратим на същия ден. В този случай ще получиш поръчката си на следващия ден.

  • Ако направиш поръчка след 15:00ч. в работен ден, ние ще я опаковаме и изпратим на следващия работен ден. В този случай ще получиш поръчката си на втория ден от датата на поръчката.

  • Ако направиш поръчка в Събота или Неделя , ние ще я опаковаме и изпратим в Понеделник, а ти ще я получиш във Вторник.


Всички изброени срокове за доставка се отнасят за официални работни дни, както и събота до 12:00ч. Сроковете могат да бъдат нарушени поради някое от следните обстоятелства:
 

  • Ограничен достъп до адреса за доставка;

  • Ограничен достъп до населеното място;

  • При изчерпана наличност на продуктите;

  • Извънредни форсмажорни обстоятелства;

  • Природно бедствие.
     

ПОРЪЧКА БЕЗ ДОСТАВКА / УСЛУГА “ВЗЕМИ ОТ ХИПЕРМАРКЕТ СНАБСТРОЙ”

Ако желаеш можеш да вземеш поръчката си директно от Хипермаркет Снабстрой, без да се начисляват разходи по доставка и наложен платеж. За тази цел е необходимо да избереш “Ще взема поръчката си от Хипермаркет Снабстрой” от списъка за доставка на страницата за Поръчка.