Услуги

Тониране

В магазини „Снабстрой” срещу допълнително заплащане в зависимост от персоналните Ви потребности може да се възползвате от услугата „Машинно тониране на бои и мазилки”. Служителите в съответния отдел ще Ви информират за стойността на услугата.

Научи повече

Рекламации

Строителни хипермаркети „Снабстрой” гарантират качеството на стоките, които Ви предлагат. В случай, че стоката не съответства на договореното, то Клиентът има право на рекламация съгласно правилата на ЗЗП. Обхватът и условията на гаранцията на продуктите се предоставят при покупката. Срокът на гаранция на продуктите ни е съгласно действащото законодателство. При предявяване на рекламацията Клиентът трябва задължително да приложи касова бележка или фактура, както и актове или протоколи, от които е видно несъответствието на стоката с договореното или други документи, удостоверяващи  претенцията по основание и размер. Рекламацията трябва да се предяви по начина и в сроковете, посочени в Закона за защита на потребителите. В случай че възникне проблем със закупен от нас продукт, не се колебайте да се  обърнете към служителите на отдел „Информация” във всеки един от нашите магазини, за да Ви предложим решение.

Научи повече

Транспорт

Магазини „Снабстрой” предоставят възможност срещу допълнително заплащане за транспорт в рамките на града и извън него. На отдел „Информация” в магазините може да се запознаете с условията и цените.

Научи повече

На изплащане

В магазини „Снабстрой” може да пазарувате на изплащане чрез финансови институции, които предоставят стокови кредити. Срок от 2 до 36 месеца, одобрение до 3 часа срещу лична карта и копие на трудов договор.

Научи повече